Istra Grand Tour bavi se organiziranim quad turama i team buildinzima na području cijele Istarske županije sa sjedištem u Ritošinom Brigu, Vižinada. Sama ideja o Istra Grand Touru nastala je od strane mladog zaljubljenika u sport, avanturu, adrenalin i željom da to ujedini s ljepotom i bogatstvom kulture i gastronomije svoga kraja te to prenese u posao koji je rezultirao quad turama.

S ciljem da upoznate Istru na drugačiji način Istra Grand Tour za Vas organizira atraktivne quad ture. Kroz adrenalinske off road vožnje, s novim i kvalitetnim vozilima, otkrili biste netaknute ljepote Istarskog poluotoka. Svaka tura obogaćena je najmanje jednom kulturno-povijesnom znamenitošću.

Istra Grand Tour vođene željom da pruži potpuni doživljaj u suradnji s lokalnim agroturizmima i vinskim podrumima pripremili su bogate programe koji nude tradicionalnu istarsku kuhinju i autohtona jela i pića.

Izborom jedne od ATV Quad tura doživi nezaboravno iskustvo. U ponudi su dostupne ture u trajanju od 2 sata i 4 sata. Regular tour je tura u trajanju od 2 sata, a odličan je izbor za kraću adrenalinsku vožnju središnjom Istrom. A Massive tour je tura u trajanju od 4 sata, koja osim nezaboravnu adrenalinsku vožnju lokalnim puteljcima, vožnji kroz vinograde nudi i mogućnost ručka u lokalnom agroturizmu. U konačnici, Parenzana Magic tour je tura u trajanju od 4 sata koja prolazi putevima predivne povijesne željeznice Parenzane i zadivljujućim pogledima na Istarske gradiće kao što su Motovun, Grožnjan i drugi.

Ako želite nezaboravan provod kao i upoznavanje Istre iz drugačije perspektive obratite se timu Istra Grand Toura s povjerenjem!

Istra Grand Tour

T: +385 (0)91 989 8584

[email protected]

www.istra-grandtour.com

FB: Istra Grand Tour

IG: istragrandtour

Skip to content