08.06.2021

COVID test point za goste privatnog smještaja

Turistička zajednica grada Poreča zajedno sa Gradom Porečom osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja i malih objekata kojima je potreban PCR test ili brzi antigenski test za odlazak iz Hrvatske. Obzirom da je i TZ Vižinada u klasteru sa TZG Poreč ova informacija vrijedi i za TZ Vižinada.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije obavljat će testiranja na COVID-19 i to od srijede, 09. lipnja 2021. i odvijati će se na COVID test pointu u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika (kontejner) i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom u vremenu od 09 do 12 sati, isključivo uz prethodnu najavu, najkasnije dan ranije do 14:30 sati na e-mail: info@tz-vizinada.hr  Obrazac za prijavu testiranja možete preuzeti na stranicama Turističke zajednice općine Vižinada. Prijaviti se možete i putem aplikacije app.medico.hr i izvršiti plaćanje kako bi u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli red čekanja.

Prilikom prijave u aplikaciju potrebno je upisati PROMO KOD (kod s popustom):

  • BAT – 100medi
  • PCR – istrapcr

Cijena brzog antigenskog testiranja bit će 100,00 kn, a PCR testa 375,00 kn. Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata. Testiranje će biti moguće platiti gotovinom u kunama ili karticom, a rezultati biti će dostavljeni na e-mail adresu, i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Trošak testiranja snosit će gost.

Za sigurniji boravak gostiju,na web stranici TZO Vižinada u kutku za iznajmljivače  možete naći posebnu rubriku COVID-19 info gdje je moguće pronaći niz korisnih informacija vezanih uz mogućnosti ulaska u Hrvatsku, svih propisanih protuepidemijskih mjera, posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i mnoge druge korisne informacije. Osim toga, pripremljen je i informativni letak INFO COVID sa kratkim uputama i pravilima ponašanja. Letak možete preuzeti i u kući Maraston-centar za posjetitelje radnim danom od 07:00-15:00 sati.

Proteklog vikenda započelo je i cijepljenje iznajmljivača koji su se za cijepljenje prethodno prijavili u ured Turističke zajednice općine Vižinada.

Vjerujemo kako smo na vrijeme osigurali sve potrebno za sigurnu i stabilnu turističku sezonu koja bi po svim najavama trebala biti bolja od prethodne.

Skip to content