25.06.2020

Vižinada experience card-novo izdanje

Turistička zajednica u namjeri da pomogne svojim proizvođačima vina, maslinovog ulja, lavande i brojnih drugih proizvoda, ali i da poboljša svoju turističku ponudu, nastavlja sa projektom Vižinada Experience Card. Njime se želi potaknuti turiste da bolje upoznaju ono što se nudi, ali i da troše u mjestu u kojem borave.
Brošura je okupila one koji su se odazvali pozivu TZ-a za sudjelovanje i koji su bili spremni gostima ponuditi određene popuste. Radi se o projektu kojim se želi bolje povezati pružatelje usluga smještaja s ugostiteljima i proizvođačima poljoprivrednih proizvoda, kako bi se goste potaknulo na veću potrošnju unutar destinacije te time uključilo što veći broj dionika u stvaranju turističke ponude.

U projekt su uključeni zainteresirani proizvođači i ugostitelji s područja Općine Vižinada, ali i ostali dionici koji su se odazvali pozivu za sudjelovanje u projektu. Izmijenjen je dizajn te je brošura obogaćena informativnim sadržajem uz popuste na razne proizvode i usluge, a gost, ukoliko želi iskoristiti te pogodnosti, treba doći do željenog proizvođača i(li) ugostitelja koji mu potom svojim potpisom i pečatom odobrava dani popust.
Cilj je pojačati lokalnu turističku potrošnju te da gosti koji borave u Vižinadi što više upoznaju kraj koji su posjetili. Ovakav projekt je u potpunosti u skladu i s nacrtom Strategije razvoja turizma Općine Vižinada.

Pozivamo sve privatne iznajmljivače da preuzmu brošuru u turističkom uredu TZ Vižinada radnim danom od 08:00 do 15:00 sati kako bi svojim gostima omogućili da iskoriste ove pogodnosti.

Skip to content